Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz zehir ve siyahın taçı sıra eklenen vesair renklerden baskın olarak kullanılan renk zir tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil orantıı ali ise yeşil madun tonlu olur, kırmızı tenasüpı şiddetli ise pembe madun tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine basar atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden rey alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Tercih Edilebilir?

Siz bile ev dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine yan yağdırmak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge ruhlulık katarken hem de yerın aydınlanmasını sağlayarak hararetli renk kullanımı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde sömürmek kolaylaşıyor. 

Özel tasarımı sebebiyle bir yurt ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu gezi imkanı esenlar.

Sizler dâhilin trend duvar boyası renkleri ve adları ile yan yana ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Ocak boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çhileışacağız.

Mobilya ve nesil dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, beraberinde birfena rengi de kullanmaya dayanak oluşturur. Denk odasından balkona derece geniş kullanım kayranı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür vadiı sunan Bellona üstelikıyla henüz düzgün seçimlerle kullanabilirsiniz.

Gri koltuklu konut dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzı nefes alabilir etmek hesabına yalabık detaylardan destek alabilirsiniz.

Mekân dekorasyonu ipuçları beyninde antrasit renk tasarrufı mekanın umumi estetiğini eforlendirirken aşiyan sahiplerine dekorasyon dair esneklik katkısızlar.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yanında sıklıkla dekore edildi. Ince amma abartısız bir havaya sahip ve her şeyden önce modern bir alan halk etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Lüp iç duvarları dışında, büro ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında sık yeğleme edilen bir renktir. Harbi ve geniş bir düzlem hissini en yavuz şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız sprey boya berrak gri, antrasit renk tonları pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden himmet alabilirsiniz.

Antrasit rengiyle nesil dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş tasarımlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Ince detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla geçim bağırsakindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıyaşlır.

Minimalist tasarımın bel kemiği ilkesi olan az ama patetik detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Henüz modernize ve antrasit gri boya elan az karakterize mekanlar kucakin ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan madun titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup beş altı elan bıçkın ve endüstriyel bir çekicilik sağlayacaktır.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, temek ve parke rengi ile amelî bir şekilde düzen sağlayabilir.

Report this wiki page